Tema: Re: Pica: kaip paruosti?
Autorius: A&G
Data: 2010-02-02 14:19:24
tarp kitko, tikra kaimiska duona ilgai nesensta, nes nieks jos ten nekepdavo labai daznai, max karta per savaite, o tavo batonas, itariu, suziedeja jau sekancia diena          

"Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message news:hk8ti5$5lr$1@trimpas.omnitel.net...
> Na sudedi eilinius produktus - piena, miltus, aliejaus slakeli, etc. O 
> gaunas toks batonas kaip pyragas butu - baltas, nepripustas oro, skanus, su 
> traskia plutele.
> 
> Tada palygini su parduotuviniu ir spelioji - ka i tuos parduotuvinius deda, 
> kad toks suds atsiprasant gaunasi. Net tokio kaip tarybiniais laikais po 22 
> kapeikas jau nebebuna.
> 
> Tiesa, namu darbo batonas sensta greitai, nes chemijos jame nera. Bet tai 
> kaip ir normalu butu.
> 
> Galima varijuot duona visaip, pridedant ruginiu miltu, razinku, riesutu ar 
> dar kokio kito bieso pagal skoni.
> 
> Cia kaip desra savo gamybos ir parduotuvine, skirasi vis tik.
> 
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
> news:hk8s85$3an$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>
>> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> parašė naujienų 
>> news:hk8qv4$12g$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Tai gi ne karve kainuoja, ir duonos normalios issikepsi. Uz pora simtu 
>>> litu nusipirkt galima.
>>
>> Ka reiskia "normalios" duonos- kuom tas jos normalumas pasireiskia? 
> 
> 
>