Tema: Re: Paelja
Autorius: Silvano
Data: 2010-01-29 10:10:47
noreciau reabilituotis - paela "barselonoje" valgiau pries du metus :))

"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
news:mn.e9fe7da10d661f63.0@gmail.com...
> nu barselonoje aelijos kepamos krosnyje, tai ko norėt ... labiausiai žudo 
> kartu su viskuo 20 min. 200 C kepta guminė ir sausa krevetė ant viršaus 
> ....
>
>> aciliepimai ish zmoniu shiand valgiusiu paeljas barselonoje 
>> (portugalijoje, ne katalunijoje) buvo laaabai prasti ir atviri - labai 
>> nepatiko.
>> hum hau turbut ;)
>>
>>
>> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
>> news:hjs4m3$p5h$1@trimpas.omnitel.net...
>>> man matyt labai nepasiseke su paeljom ispanijoje, nes lietuvoje gamintos 
>>> (barselonoje) man buvo skanesnes...
>>>
>>> o cia tai taip, grozis, tik man labiau i juru gerybiu kokteli panasu, 
>>> nei i paela :)
>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>>> news:hjrvgd$fth$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>>
>>>> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų 
>>>> news:hjrt40$bkd$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Pati negaminau, bet jei gaminciau, tai imciau sita recepta arba bent 
>>>>> technologija:
>>>>> http://cuinera-catala.livejournal.com/8365.html
>>>>> Originaliau nebuna :)
>>>>
>>>> Daug kartu Ispanijoje teko ragauti paelja skirtingose vietose, na bet 
>>>> tokio grozio tikrai niekur nemaciau! O tai ka ten maciau, tai labiau 
>>>> panasejo I plova su skirtingu rusiu mesa ir krevetem.Gaila,kad 
>>>> nepasiseke taip paruostos paeljos paragauti.
>>>
>>>
>
>