Tema: Re: kauleta lydeka
Autorius: Gipsas
Data: 2009-12-10 12:47:20
ar panasu i tai ka turejai omeny?
http://www.itscookin.com/?p=191
"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hfosrq$is3$1@trimpas.omnitel.net...
>
>
> "499" <info*trinam*@hardko.lt> parašė naujienų 
> news:hfol6s$a2g$1@trimpas.omnitel.net...
>> Laba diena,
>>
>> zuvi megciau zymiai labiau, jei nebutu jos su kaulais. Gavau dovanu pora 
>> kilograminiu lydeku. Kiek zinau, kaulu ten yra smulkiu ir nemazai. Ka 
>> pasidaryt, kad kuo maziau su jais susidurti? Gal kokiem kotletam sumalt? 
>> :) Aciu
>
> Pasieskok rusiskame internete scuka zapecenaja po-mosskovski. Tikrai sueis 
> fantastiskai ir tikrai labai gerai praeina net ant gurmanu stalo.
>
> P.S.O farsiruoti ju neapsimoka - bus per sausa.
>