Tema: Re: Vincento mishinys :)
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-12-01 17:52:06
a jus ka nezhinojot, kad lietuviai dar begdami ish indijos (nu gi dar didzhiai gerbiamas kliedalas vidunas mus ish juju kildino) tempesi visa maisha imbiero ir bande ji chia sodintis, katras mutaves chia tapo bulvem ir krienais, taigi imbieras yra grynai lietuvishkas, tradicinis patiekalas ir man net kyla itarimas, kad patys lietuviai (kai chia jis normaliai neuzhaugrado ir virsdavo krienais) ji pristate visokiems te kitajozams! (o pakeliui einant ishkrito ish kishenes butelaitis treju devyneriu, kur juos rado sukos jegermaisteriai naciai! ir ruskiai, kurie nusprende daryt ta pati, tik be devyneriu ir be treju, taigi taip lietuviai per savo gera shirdi, vieno pachodo metu prarado viska...)
"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hf3apa$uvd$1@trimpas.omnitel.net...
>o tai kaip čia dabar bus be lietuviško imbiero ir kaimiško cinamono?
> 
> "Yvl" <chiornyj @ bumer.lt> wrote in message news:hf2ps7$47o$1@trimpas.omnitel.net...
>> 
>> O dabar svarbiausias dalykas – lietuviams lietuviškas sveikatinantis pagalbininkas – Vincento mišinys, kuris apsaugos organizmą nuo gripo bacilų: 
>> 
>> Plakikliu (blenderiu – kainuoja apie 40 litų) sutrinkite 700g lietuviškų spanguolių, 500g lietuviško medaus, 50g kaimiškų česnakų, 50g kaimiškų svogūnų. Taip pat trintuve sutrinkite 20g nuluptų laukų krienų ir 20g nuluptų imbierų, sumaišykite su spanguolėmis, po to įmaišykite 20g lietuviško medaus žiedadulkių, 20g lietuviškos bičių duonelės, 5g šviežiai maltų garstyčių, 5g šviežiai maltų cinamonų, 1g šviežiai maltų aitriųjų paprikų (galima sumalti kavos malūnėliu). Laikykite šaldytuve inde su dangteliu.
>> 
>> 10-15 minučių po to, kai ryte išgėrėte ryžių acto, išgerkite šaukštą sveikatinančio Vincento mišinio. Jei kam mišinys pasirodys per aitrus, užgerkite vandeniu. 
>>