Tema: Re: Sokoladiniai keksiukai
Autorius: Zyza
Data: 2009-11-07 21:54:35
berods standartinis matavimas yra 200 ml; didziausia beda man buvo su Ricotta suriu, nes parasyta "1 indelis", o indeliu buvo 200 ir 250 talpos, bet emiau 250 ir lyg ok gavos ;]

"vytjon" <ne@nurodytas.lt> wrote in message news:hd4id0$gpq$1@trimpas.omnitel.net...
> Zyza wrote:
>> Na ka, penktadienio vakare su draugais isbandem
>> http://vindase.livejournal.com/22633.html receptuka.
> 
>   ĖĘČŠĮŠĮĖĘ nesikeikiant. "60 gramų išlydyto ir ataušinto sviesto, 1/4 
> puodelio cukraus, 2 šaukštelius kepimo miltelių, ...". Dėl sviesto 
> viskas aišku (na bent jau įmanoma pasverti po išlydymo), su kepimo 
> milteliais irgi pusė bėdos, bet va kokio dydžio yra tas "puodelis"? Mano 
> spintelėje - nuo 50 ml iki 300 ml. Kurį imti? :E