Tema: vs EUR
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-05-02 11:42:06
Sveiki, 

    Turiu toki nedideli hobi, stebeti EUR ir kitu valiutu santyki, kadangi musu litas priristas prie euro tai sunku justi kas realiai vyksta. O stebejimas EUR santykio su pvz. USD ir GBP jau si ta pasako.

    Nors pasiziurejus tai ryskiai viskas klostosi ne LT naudai:

EUR vs GBP:    http://www.ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/eurofxref-graph-gbp.en.html  (cia taip EUR krenta grafike)

EUR vs USD    http://www.ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/eurofxref-graph-usd.en.html (per metus nuo ~1,5 USD uz EUR iki 1,3, artejam link 1:1)

    Vat tik kaip gera miegoti, kai LTL priristas prie EUR, o realiai ES krize dar ir kaip duoda per galva... jei jau vakaru europos salys merdi tai ka kalbet apie mus, ar tik viena diena euras nebankrutuos aplamai... bent nuvertet stipriai tikrai gali, eilines dideliu zmoniu maxinacijos...


P.S. Dar jei kam idomu sio trikampio kita dalis: GBP vs USD: http://www.google.co.uk/finance?q=GBPUSD (siuo atveju USD atzvigliu GBP brangimas).  Parasiau visa tai siaip tautieciams apmastymui, gal kam si info pravers, nes skaitydami ir klausydami vien TV ir laikrasciu piara, galima daug ka praziopsot...

JDM.