Tema: Re: Sodra
Autorius: Mr.Didzkis
Data: 2009-09-09 11:36:40
kai tamsta balotiruositės duokit žinot.



nu blyn rašė:
> zinau kad nusisnekejau :)
> o bet tachiau nezinau ka reiketu pakeisti sodroje, kad as norechiau ir turechiau tiksla moketi jai, o ne rinktis pvz fonda, kas keischiausia yra valstybiu, kuriose mokeschiu moketojai noriai moka mokeschius, nes jiems tai naudinga
> 
> "Evaldas" <sanya@takas.lt> wrote in message news:h87orj$gc5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Tu gal nesvaigęs nesąmonių pasidomėk daugiau apie socialinį draudimą, kas jis, kam jis, kokias funkcijas atlieka. Nesakau, kad Sodroje viskas idealu. Toli gražu ne, bet tamsta nusišnekėjote tai konkrečiai. 
>>
>> "nu blyn" <nu@blyn.lt> wrote in message news:h87nqe$eou$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ble ..... dabar nesikeiksiu, pareiksiu tokia vat kvaila nuomone, socialinis draudimas tai kaip suprantu yra tam, kad kai gerai gyveni apsidraudi save, moki didejanchias imokas, o jei jau pyst kas nors man nutinka tai man padeda isgyventi.
>>> Is kitos puses koks skirtumas kur as moku, ar sodrai, ar siaip i fondus investuoju, o gal i punchiaka isidedu ..... mintis tokia, kad kad apsidraudzhiu juodai dienai, tada as pasinaudosiu tuo kad kazkada apsidraudzhiau, investavau ... ir gyvensiu is tu pinigeliu.
>>> Na susirgau, patapau neschias ..... nera algos moka sodra viskas lyg ir normaliai. Jei butu ne sodra nera algos, isiimu pinigu is punchiakos i kuria idejau ir gyvenu is ju.
>>> Pvz