Tema: Re: Nafig tokius verslinykus
Autorius: trickyvic
Data: 2011-04-14 10:21:38
Viskas kaip ir teisingai ir visi tai suprantma, bet tuoj ateis gudruciai 
cia veblendami, nepatinka nedirbk.
Idomu ka Petkeviciu Linas pasakys :D


Bone Daddy wrote:
> Grasinasi: Jei pakelsit minimalų uždarbį, mes perkelsim savo "įmones" į užsienį. Baisi kataklizma atsitiks, Tėvynės meilė šiuo atveju pofig.
>    Dar klausimas, kokiam užsieniui reikalingos tos įmonės ir kas užsienyje atsiras norintis dirbt jose už dyką, jei ir taip Lietuva pagal uždarbį Europos šiknoj.
>   Tuo tarpu vos ne pusė darbingos Lietuvos jau išvažiavo į užsienį, ir tai nekataklizma ? Matai, kokie jie nepatriotai, nesėdi vietoj ir nekuria, nestato naujos Lietuvos! Tai kodėl darbuotojai privalo būt didesni patriotai už "viarslinykus"?
>     UK kasmet kelia minimalų atlyginimą ir jei nemoki valdyt savo verslo, neturi iš ko mokėt atlyginimą, likviduojiesi arba parduodi savo džipus, jachtas, žmonos auksiukus, vilas. Arba eini pats šunims šėko pjaut.
> 
> "Ignas" <ignasvp_trinti_@takas.elte> wrote in message news:io5bfo$rhb$1@trimpas.omnitel.net...
>> kartais parama tokiam verslui yra tiesiog bedarbio pasalpos sinonimas, tik kad zmogus dar gali eit i darba, o ne pilstuka kaukolini kiaura diena siurbliuot. Yra gi miestu, kurie grynai aplink viena - dvi imones pastatyti, ir kai anos uzsidaro - pYYYze pareina, su salyga, jei staiga kokie kosminiai uzsienio investuotojai nepasirodo. 
>>
>>
>> "Bone Daddy" <.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:io57bb$p5m$1@trimpas.omnitel.net...
>>> „Aš manyčiau, reikia pašnekėti apie tai, kiek laiko mes ketiname išlaikyti bankrutavusį verslą funkcionuojantį. Kas liktų iš dalies verslų, jeigu jų paprašytų pagal normalius įkainius susimokėti už darbo jėgą? Pas mus sukurtas demagoginis aiškinimas, kad jeigu tokį bankrutavusį verslą paleisim bankrotui, vadinasi, žmonės liks be darbo. Atsiprašau, bet gal šitoje šalyje nustokime statyti socializmą, kai visa sistema remia neefektyvų verslą, - svarstė A. Maldeikienė. - Lietuvoje minimalų atlyginimą gauna apie 20 proc. žmonių, iš kurių pusė minimalų atlyginimą uždirba per pilną darbo laiką. Tai man visą laiką įdomu, kiek iš šitų žmonių, kurie dirba visą krūvį, yra išlaikomi socialinės sistemos: jų vaikai gauna nemokamą maistą, jų šildymo sąskaitas apmoka kiti mokesčių mokėtojai. Tai reiškia, kad minimalų užmokestį mokančius verslininkus išlaiko socialinės šalpos sistema“. 
>>> http://verslas.delfi.lt/business/amaldeikiene-minimalu-uzmokesti-mokancius-verslininkus-islaiko-socialines-salpos-sistema.d?id=44381413
>>>
>>> Visada taip sakiau.