Tema: eglišakiais ir alyvų žiedais įrėmintoj jepkėj
Autorius: briedis
Data: 2009-04-07 22:41:07

o siaip, panasiai, kaip cc, - kulinarinemis vizijomis megaujuosi. bus daug
visokiu pyragu. vienas is ju- butinai su pangasiju file idaru. tuo paciu,
kur maximos savo metu placiai reklamavo, o as, kol gyvas neparagauciau, jei
ne mama. tikrai gera zuvis- geresne uz karpi. dar sugalvojau, kaip zasi
kepsiu- nulupsiu oda, isrankiosiu kaulus , o mesas pasmulkinsiu. tada
kaulus ilgai virsiu, kol didzioji dalis skyscio nugaruos, ir sultini
sumaisysiu su svieziai saldytomis prieskoninemis zolemis ir visokiais
cesnakais. dar idesiu sviesto, dziovintu obuoliu ir gal apelsino(dar
neapsisprendziau). tada- viska sumaisysiu, sudesiu atgal i oda ir,
uzsiuves, kepsiu.manau, kad iseis gal ir riebybe, bet bus skanu. dar
nesugalvojau, ka su zasies kaklu darysiu. tikriausiai koki supervedara.

-- 
Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/satenai/?st_id=16692