Tema: Re: kaip "iĆ°traukt" office 2013 numerĆ
Autorius: Dainiushas
Data: 2017-01-26 11:09:51
turiu aš tuos raktus excely. ir bibi, dažniausiai taip instaliuojant 
šūdas gaunasi. O geriausias tai buvo, nupirkau, reikėjo staigiai 
instaliuot.....o ta M$ bibienė smigus.

On 1/26/2017 11:05 AM, Caponi wrote:
> Oi oi, tik nepradėk, fanbojau. Va tau reali situacija.
> 50 kompų.
> Problema nr. 1 - pabandyk naxren atsirinkt po kažkiek laiko tam supistam MS accounte kuris raktas kuriam skirtas - pradiniam sąraše visi pavadinimai vienodi, matomos ten datos, jei šnekam apie masinę pradinę krūvos kompų instaliaciją irgi niekaip nepadeda. Spaudinėsi iš eilės visus ten per kelias "pakopas" įrašus, kol atsirinksi reikalingą. MS pydarai.
> Problema nr. 2 - vienas akauntas leidžia sukabint iki 30 instaliacijų. 50-čiai kompų reikės 2 akauntų. 61-nam - jau trijų. MS debilai.
> Problema nr. 3 - kiekvienai instaliacijai reikia prikabint prie accounto raktą ir būtinai atsisiųst iš naujo instaliacinį failiuką, bo nepriklausomai nuo to, kad instaliuojant suvedama nauja info, instaliuojant su jau "panaudotu" failu aktyvacija nepraeina ir "Registered to" matoma neteisinga info. MS sūkos ble nx.
>
>
> Rezultate vienintelis garantuotas sprendimas susivest visus raktus (čia dar vienas dalbajobizmas - gauni popierinę kortelę su raktu, kuris realiai yra tik kažkoks laikinas simbolių kratinys) ir registracijos mailus sau kad ir į Excelį. Problemos kaip ir nebėra, bet kad tai patogu, tai liežuvis niekaip neapsiverčia pasakyt.
>
>
> Ir dar toks beveik P.S.
>
> Problema nr. 4 - ne visai tiksliai į temą, bet. Tradicinė situacija - Office anglų kalba plius reikalingas lietuviškas/rusiškas spell checkeris. 2016'tam oficui tam reikia vėl kelių MB dydžio onlaininės instaliacijos failiuko (nors grynai spell checkeriui tokio dydžio "offlaininiam" faile viskas tilptų), kuris atsisiurbia palyginus dx duomenų, užtrunka palyginus daug laiko ir viskas dėl to, kad ten blet eina ne tik elementarus spell checkeris, kurio realiai ir reikia 99.9% atvejų, o visa blet lituanizacija/rusifikacija/dar kokia nors *kacija. Ir nepriklausomai nuo to, kokia realiai meniu kalba naudojama, bet jei, pvz., paskutinis buvo sukištas rusiškas paketas, tai About lange matysim kirilica pakeverzotus užrašus - smulkmena, bet visgi po visų MS nesąmonių eilinį kartą sprūsta koks keiksmažodis į jų pusę.
>
>
>