Tema: Re: kamerytes stebejimui
Autorius: Linas
Data: 2010-01-06 11:18:15
bzik Wrote:

> apsauga nuo klaidingu suveikimu nebent tokiu atveju, jei tikrintu apsaugos kompanija pries siusdama ekipaza. Sansu gal koks 0,1% graziai paprasius, nes niekam neidomu prisijunginet prie velniai zino kokios kameros. Nebent sutartum uz abonentini mokesti. 
> Jei apsaugai nepriduota, tai pamates vagis skambinsi policijai, o didziuosiuose miestuose BPC. Policija isipareigojimu tau skubiai atvykt neturi - vaziuos bendra tvarka (gal per 10min, gal per 2val.). Apsaugos kompanija tuo labiau nesileis i kalbas, nes nesant sutartiniu santykiu jie neturi pagrindo tiketis, kad uz isvaziavima bus atlyginta.
> 

tai apie tai ir kalba, kad naudos is to mazai

> Statyk kamera vietoj duru akutes. Nors pagal filmus pries vogdami ja uzklijuoja :) 
> Automobilio numeris rimtai pasiruosusiems = nakti pries nusukau kitam rajone ir uzsidejau ant savo auto pries atvaziuojant.
> 

100% apsaugos aisku nebus, bet naudojantis keliom priemonem(ypac nestandartinem), manau, didesne tikimybe kad iklius
na akute manau uzklijuoja po to kai niekas neatsiliepia, kai jau butu veidelis iamzintas, be to statyt slapta kamera gali nebutinai i akute. Del nakties tam reikalu i yra kamerytes su infrared pasvietimu, nuo kokiu numeriu, speju, gan neblogai atsispindet turetu. Nemerius keistu gal tik pries pat vagyste, pries tai kelis kart gal pravaziuotu su tikrais, o be to kad ir pakeistu dar liktu masinos modelis ir spalva. 

Gal kas turit minciu kaip apsisaugot nuo elektros atjungimo kai el. skydine lauke? Ir dar, tarkim, su tavo pagalba pagavo vagi, jis turbut nelabai patenkintas ir gali grasint/kersyt, kokie galimi sprendimai?
---
Pagalba statytojams http://stataupats.com/