Tema: Re: Kur kuriasi fast food?
Autorius: locked
Data: 2013-06-10 22:33:49
dar pamislijau kaip gi turetu atrodyti mcdonalds darbuotojas nuo kurio 
plauku gautum kokia infekcija? :D ar ten toks itartinas tipas butu priimtas 
apskritai? :)) nesakau kad reik valgyt kitu snarglius, bet su higiena 
kartais zmones persistengia, o po to neduokdie netycia suvalgo viena maza 
mikroba ir zaliuoja aimanuoja lovoj visa savaite :D

"locked" <mmr@centras.lt> wrote in message 
news:kp55kf$8un$1@trimpas.omnitel.net...
> as net suabejojau, kas blogiau, paliesti plaukai ar sterilaus porolono 
> valgymas :)
>
> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
> news:knv2tq$70c$1@trimpas.omnitel.net...
>> Bent jau ankciau makdake higiena buvo aukstumoj, plius buvo vidine 
>> kokybes kontrole.
>>
>> Jei darbuotojas paliete ranka plaukus, gauna nuo priziuretojo pizdiulei 
>> ir varomas plauti ranku. Gamyklose irgi kontrole aukstumoj.
>> Tad produktas gal nera vertingas maistiniu poziuriu, bet higienos prasme 
>> tikrai OK.
>>
>> "Jonas Vingis" <jonas.vingis@kaimas.lt> wrote in message 
>> news:knv2d3$69s$1@trimpas.omnitel.net...
>>> 2013-05-27 10:26, skaitytojas rašė:
>>>> Nors pvz. kebabas is esmes toks pats fastfoodas, bet jis man kazkaip
>>>> patraukliau atrodo uz macdaco maista.
>>>
>>> Namie gamintas - taip. Bet tuose kioskeliuose bbž kokios sąlygom kai 
>>> gamina... Aš geriau jau vaikui kokį McChicken duosiu, nei kebabą iš 
>>> vagonėlio. Nu kažkaip aš naiviai tikiu, kad bent jau higieninės normos 
>>> pas McDonalds tvarkoje.
>>
>>
>