Tema: Re: Kur kuriasi fast food?
Autorius: Tijunas
Data: 2013-05-30 10:52:45
Su McD tiekimu yra gausiai griežtai. Siuntinėja savo kontrolierius kas 3-6 
mėnesius, reikalavimai tiek laike, tiek kokybėje aukšti, tyrimų reikia 
atlikti kiekvienai siuntai ir t.t.
Teko susidurti dirbant vienoj mėsos kontoroj...


"zZz"  wrote in message news:ko1n0c$ri9$1@trimpas.omnitel.net...

O ne McD iš skerdyklos per porą parų turi suvaikščiot mėsa? Kažkas tokio man 
užstrigę yra su mėsos pristatymais į McD.


"Laimis" <wiela@centras.lt> wrote in message 
news:ko0fr9$teh$1@trimpas.omnitel.net...
> Jonas Vingis rašė:
>> 2013-05-27 10:26, skaitytojas rašė:
>>> Nors pvz. kebabas is esmes toks pats fastfoodas, bet jis man kazkaip
>>> patraukliau atrodo uz macdaco maista.
>>
>> Namie gamintas - taip. Bet tuose kioskeliuose bbž kokios sąlygom kai
>> gamina... Aš geriau jau vaikui kokį McChicken duosiu, nei kebabą iš
>> vagonėlio. Nu kažkaip aš naiviai tikiu, kad bent jau higieninės normos
>> pas McDonalds tvarkoje.
>
> Esu viena ausimi girdėjęs iš veterinarijos sluoksnių, kad tokie tinklai
> paprastai perka ir naudoja aukščiausios kokybės mėsą. Toli gražu ne
> dažnoje parduotuvėje galėtum nusipirkti tokios kokybės mėsos. Kitas
> klausimas, suprantama, kas iš tos mėsos kokybės (ir skoninių savybių) ir
> skonio lieka po šaldymo ir terminio apdorojimo, tačiau didesnių
> priekaištų mcdak'as versus jadzės kebabas tikrai neturėčiau...