Su McD tiekimu yra gausiai griežtai. Siuntinėja savo kontrolierius kas 3-6 mėnesius, reikalavimai tiek laike, tiek kokybėje aukšti, tyrimų reikia atlikti kiekvienai siuntai ir t.t. Teko susidurti dirbant vienoj mėsos kontoroj... "zZz" wrote in message news:ko1n0c$ri9$1@trimpas.omnitel.net... O ne McD iš skerdyklos per porą parų turi suvaikščiot mėsa? Kažkas tokio man užstrigę yra su mėsos pristatymais į McD. "Laimis" <wiela@centras.lt> wrote in message news:ko0fr9$teh$1@trimpas.omnitel.net... > Jonas Vingis rašė: >> 2013-05-27 10:26, skaitytojas rašė: >>> Nors pvz. kebabas is esmes toks pats fastfoodas, bet jis man kazkaip >>> patraukliau atrodo uz macdaco maista. >> >> Namie gamintas - taip. Bet tuose kioskeliuose bbž kokios sąlygom kai >> gamina... Aš geriau jau vaikui kokį McChicken duosiu, nei kebabą iš >> vagonėlio. Nu kažkaip aš naiviai tikiu, kad bent jau higieninės normos >> pas McDonalds tvarkoje. > > Esu viena ausimi girdėjęs iš veterinarijos sluoksnių, kad tokie tinklai > paprastai perka ir naudoja aukščiausios kokybės mėsą. Toli gražu ne > dažnoje parduotuvėje galėtum nusipirkti tokios kokybės mėsos. Kitas > klausimas, suprantama, kas iš tos mėsos kokybės (ir skoninių savybių) ir > skonio lieka po šaldymo ir terminio apdorojimo, tačiau didesnių > priekaištų mcdak'as versus jadzės kebabas tikrai neturėčiau...