As manau jo neapsimoka visai niekur tureti :) Pats asmeniskai praktiskai nesu buves mcdak'e, vaiku irgi nevedu, kazkaip ir neprase kol kas. Tai net nezinau ka juose veikti? Valgyti? Bulvytes free??? Taip, esu mcdrive 2 kartus uzsukes, pirkau po dideliu rekomendaciju ledaus kokteiliu ir kazkokiu pyragaiciu. Alia tai buvo pries ~5-7metus gal? "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message news:knuref$scq$1@trimpas.omnitel.net... > Turejau reikalu kazkada su fastfoodininkais. > > Taigi - makdonaldas dauginasi keliais budais - francize (preferred) arba > nuosavi restoranai. Lietuvoj neperseniausiai visus makdonaldus nupirko > maltos chebra, anksciau buvo nuosavi, dabar tapo franciziniai. > > Tokiu budu, makdonalda gali atidaryti kas nori, tereikia moketi 5 proc nuo > apyvartos francizes mokesti, ir tureti saibu nekilnojamam turtui, > reikalingam restorano palaikymui. > > Viso to isvada - jei jau nera, panasu, kad tikrai neapsimoka tureti > fastfooda ten, kur yra sezoniskumas, o pajurys juk mires didesne puse > metu. Juk visa basanaviciaus gatve uzsidaro po sezono. Gal ir fastfoodui > ta koncepcija tiktu, kas ten zino. > Gali juk pabandyti, jei idomu. > > > "Laimis" <wiela@centras.lt> wrote in message > news:knu0t6$bri$1@trimpas.omnitel.net... >> Linas Petkevičius rašė: >>> Logiskai irgi taip buvau ismastes, idomu ar tai tiesa. >> >> Dar pridėk ir nuomos/sklypo kainą ir konkurenciją (fastfood'o pasiūlą). >> Kam eiti kažkur labiau į šoną/centrą, jei gali užsipirkti to fastfood'o >> pakeliui gatvėje, gal dar ir be didesnių eilių (jei čia trys eilėje, tai >> už penkių metrų — gal nė vieno). O normalesniam vakariniam pasisėdėjimui >> (su maistu, alkoholiu, kanciertu, lauke), tai vėlgi, sakyčiau, >> netinkantis variantas, net ir fastfood'ininkams. Ką veiktų mac'as nuo >> kokių 6-8 pm, kai publika jau susėda gert ir ūžt? >> Tai galiausiai matyt miglotos perspektyvos tuos fastfood'ininkų srautus >> pritraukti. >> > >