Tema: Re: seskines kalno inkilelis
Autorius: Juozas
Data: 2009-11-04 13:49:06
Tai vat aš panašiai ir mąstau kaip rašai 2 punkte.

bzik wrote:
> 1.savivaldybe moka urbico uz irangos prieziura. Matuoklis turi but reguliariai patikrinamas. Tarsi karta metuose. Sertifikavimas nera pigu, nes daromas ne LT. Savivaldybe buvo skolinga Urbico, todel tie neturejo uz ka laiku isvezt patikrai (arba tokiu budu bande spustelt del mokejimu). Kol kelis menesius stumdesi, Urbico i ta laika iranga sertifikavo, o savivaldybe apkaltino, kad paslauga neteikiama, o pinigai uz prieziura imami, todel nutraukiam sutarti. Ir t.t. Dabar matuokliai gali veikt, bet sutarties nera. Urbico rodo, kad viskas ok, veikia, bet uz prieziura ir fotografavima savivaldybe nemoka.
> 2.pagal musu teisine tvarka baust gali tik policija. Todel visi pazeidimai eina tiesiai pas juos. Kazkur rase, kad dabar policija foto archyvuoja, o pagal galiojancius aktus pazeideja gali baust per 6 men. todel, kai tik bus juridiskai susitarta, paleis baudu israsymo mechanizma.
> 3.Vilniuj matuokliai statyti ne vienu metu, tad pilnai gali but, kad 1 punktas apima tik dali ju (pvz. aptarnauja ne urbico, o kazkuri kita imone) ir ju veikimas juridiskai ok. 
> 
> "Rusla" <rusla@takas.lt> wrote in message news:hcpoud$4v2$1@trimpas.omnitel.net...
>> O ka reiskia "geras ir tvarkingas"? Ten lyg buvo skandalas del 
>> sertifikacijos.
>>
>> "Juozas" <no@email.com> wrote in message 
>> news:hcpn97$3fg$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Bet realiai pats radaras yra geras ir tvarkingas, tiesiog stovintis "ne 
>>> vietoje" pagal savivaldybę. Gal policija ir nieko nedarys kažkurį tai 
>>> laiką, bet jeigu kas nors tą labiau iškels į paviršių, nežinia kaip bus.
>>