Tema: Re: Klausimas apie C#
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2009-11-18 16:46:19
    Hehe :) sitie ne nezinau su kuo valgomi:

>    n+1 ORM mapperį,    <- nzn kas tas yr ORM, ne negirdetas :)
>    MVC,    < - negirdetas irgi
>    JQuery    <-- tik zinau kas tai
>    Silverlight <-- turiu kompe, bet nesigilinau kas tai, sudejau nes pamaniau MS technologiju koki tai sprendimai gal geriau veiks :)

    Nu bet as ne web pagrinde, ASP.NET esu kruva webservisu sukures ir su jais daug patirties pas mane, o web kaip web puslapiam kurt tik Drupal pakolkas naudoju ir mano nuomuone neapsimoka siais laikais programuot puslapio nuo nulio kai gyvas biesas kokiu nori Open source sprendimu.. reik tik netinget paieskot... karta darem review'a tai nustebau ko galima rasti... net kompleksiniu sprendimu...

    Del AJAX, tai teke daryt biski ant jo, bet primityviai, vaizdui kaip tai veikia pakako susidaryt, mano nuomuone visi siuolaikiniai WEB standartai kategoriskai yra atgyvene ir reiketu revoliucijos del visko, mest lauk HTML, JavaScript, CSS, flash, AJAXus - nes grubiai pasakius viskas ten darosi per Š*kna, nekalbu apie narsykliu nesuderinamumus del dvejopu standartu...  ir sukurt nauja atitinkanti siu dienu poreikius standarta, o dabar prilipdyta makaronu ant senienos HTML ir su tuo sedima ;) 

    Turetu labai paprastai darytis ir callbackai ir viskas mano suvokimu, o dabar kas yra galima pavadinti  anonizmų anonizmų anonizmu :)