Tema: Re: Veluoja noutbuko laikrodis - warum?
Autorius: Levas
Data: 2010-11-16 17:29:08
gal esme ne tame, kad diagnostika 30Lt, o tame, kad pasako "paziuresiu iki rytoj", o to nepadaro ir net nepakelia to daigto.
Dirbo Sonexe toks tipo specialista notebuku vardu Svajunas. Nuveziau kazkada vienos firmos kompa paziureti pataisyti. Po menesio(!) skambinau, sako paziurejom, isardem, patikrinom viskas gerai. Pasiimu notebuka ir kadangi esu snipas megejas, tai buvau uzklijaves as bliombike tokia  ant esminio varztelio. Nu tai bliombike nepazeista. O notebukas kadangi atsiimant buvo pratestuotas ir paaiskejo kad jis nixuja nepataisytas, tai buvo pasakyta kad eikit jus kakot su visais Svajunais ir visu Sonexu. Beja, prakeikimas suveike :)

-- 
Bye, Levas
--
http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip
"Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:ibt93i$2au$1@trimpas.omnitel.net...
> >Tai pasigirk priežastimi :-)
> 
> Burtu ir nemokslinio mygtuko maigymo budu buvo isspresta. Nuejau i device ir istryniau CMOS/timer device. Po restarto viskas OK.
> 
>>Aš tai suprantu. Bet kodėl tikiesi, kad kad už 30 Lt sutvarkys kokybiškai?
> 
> Alio, garazh. Uz 30 Lt jie zadejo man pasakyt tik diagnoze. Remonto kaina - atskirai. Mane pilnai tenkina scenarijus "stuktelejimas plaktuku - 5 Lt, zinojimas kur trenkt - stolnikas".
> 
>>Viską po truputį. Pradedant patalpomis, kaip apiforminama, bet manau pagrindinis kriterijus - kaina ir įsipareigojimai už tą kainą. 
> 
> Nu pavyzdziui? Atneshu noutbuka su tokia problema. Detaliai nupasakoju, ka jau bandziau burti ir kodel nesigavo. Gaunu pasakyma - iki rytoj pasakysim gedima, nes dabar turim darbu, pliu kainuos remontas. Kurioj vietoj reik suklust? Ash gi nezinau - gal jam diagnostika 5 min. uzims, jei jis specas su megztuku ir diplomais. Cia ash lameris visa vakara prasikankinau.