Tema: Re: Ka prie alaus atejus savaitgaliui?
Autorius: ShowmanaZ
Data: 2009-05-21 21:37:46
Jau į pievas gerbiamieji su savo majonezais prie alaus, gryn į pievas...

Ir visokie čipsai yra visiškas nesusipratimas, paaugliškas maistas, fritiūriniai kepiniai etc. Viskas pas jus bais riebaluota, ir derinyje su alumi kelia rūgštis. Brr...

Geriausias užkandis prie alaus - vytinta mėsytė ir kietas/puskietis sūris. O geriausia - viso to asorti. Aš dažniausiai perku žementalį, madrigalį, džiugą, kitus normalesnius, sudžiuch vytintos dešrelės, biovelos kentaurų, beje, man labai skani utenos berods sprandinė vytinta pakeliuose, o skaniausias būdavo dalykas - maximose sveriama basturma. Va ta tai buvo pati skaniausia iš visų vytintų mėsyčių. Esu giliam liūdesy, kad jie nustojo ja prekiaut.... :(

IKI, RIMI, gal berods ir NORFA'ose pardavinėjama fasuota basturma (tos pat firmos kaip ir sudžiuch dešrelės) yra ne tokia skani, ir skonis nelabai natūralus, bet valgyt tikrai galima. Ir dar. Yra fasuota vytinta mėsytė Beef Jerky, labai gardi, randama prekybcentriuose Šilas ir Lukoiluose.

O jūs apie kažkokius sparnelius...

P.S. Visa tai vartojama supjausčiuskuo smulkesniais gabaliukais, 1-2mm storio; vakarui vienam asmeniui 200g per akis, net per daug. Bo visi išvardinti skanumynai yra labai koncentruoto skonio, ir didelis kąsnis bus ne ką skanesnis, nei mažyyyytis gabaliukas. Toks maistas skirtas mėgavimuisi, ne ryjimui.

-- 
Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt