Tema: Re: Avienos shashlykas
Autorius: Gipsas
Data: 2009-05-08 11:35:21
:) + kaip pirshtu i kai, lygiai taip pat ir as pagalvojau
"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
news:gtrr4v$7i6$1@trimpas.omnitel.net...
> Ponas Bone Daddy, Jus su kitu ponu, V. Saku, nieko bendra neturite?
> Jusu zinios ir ziniu saltiniai panasaus lygio.
>
>
> 2009/05/06 12:15, Bone Daddy rašė:
>> jeigu tamstai gali but bet kas is bet ko pagamintas ir bet kaip 
>> pavadintas, tokiu atveju nera gincho.
>>
>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message 
>> news:gtrnh9$qp$2@trimpas.omnitel.net...
>>> Bone Daddy rašė:
>>>>> is turku - totoriu krashtu
>>>>> daugumoj jie musulmonai ir kiaulienos is viso nevalgo, tai shashlykas
>>>>> ish kiaulienos is viso akibrokshtas. Is jautienos dar buve nebuve...
>>>>> Pats pavadinimas is Krymo totoriu kalbos
>>>
>>> Turkai šitą dalyką vadina shish kebab ir kepa viską, pradedant aviena ir
>>> baigiant vištiena. Tie, kurie krikščionys, kepa ir kiaulieną.
>>>
>>> Šišlik atkeliavo iš totorių kalbos ir reiškia bile ką keptą ant iešmo.
>>>
>>> O beje, arbata <- herbata <- herba (lot.) <- gėrimas iš užplikytų
>>> žolelių. Gali net ir iš lietuviškų varnalėšų būti.
>>>
>>> -- 
>>> Edvinas
>>