Tema: Re: Avienos shashlykas
Autorius: Diana
Data: 2009-05-06 11:39:59
Kalvariju turguje tikrai maciau. Ir baltarusiai parduoda ir dar rukytos 
mesos pavilione kur prieskoniais prekiauja uzmaciau..

"John Smith" <info@lrs.lt> wrote in message 
news:gtq2oo$aq9$1@trimpas.omnitel.net...
> chmeli suneli - prieskoniai. Baltarusiai kartais ju turi turguje. As 
> chmeli suneli pirkau Justinishkiu turgely, kur salia Norfos. Nebepamenu 
> kiek mokejau. Ne visada sito prieskonio turi, bet susitarti su belarusais 
> galima. Gal ir Kalvariju turgelyje belarusai juom prekiauja, nzn.
> "Bildukas" <bilds@mail.lt> wrote in message 
> news:gtpc4q$afg$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kokiose parduotuvese buna tu  "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? 
>> Kokios konsistencijos - birus , skysti ?  Nes kazkada maximoj ieskojau - 
>> neradau. Gal ne ten ieskojau.. :)
>>
>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>> news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net...
>>> tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys
>>> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message 
>>> news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> kas tas "chmeli suneli"?
>>>>
>>>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message 
>>>> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net...
>>>>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote:
>>>>>
>>>>>> Butu idomu jei
>>>>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato 
>>>>>> sudetis, o
>>>>>> kiek laiko marinuojat ir t.t.
>>>>>
>>>>> O kas yra tas _tikras_ šašlykas? :)
>>>>>
>>>>> Aš darau labai paprastai: kiaulienos sprandinę iš valaro supjaustau, 
>>>>> įdedu
>>>>> daug svogūnų + chmeli suneli. Sūdau tik prieš movimą ant iešmų ir 
>>>>> kepimą.
>>>>> Gaunasi superskanu.
>>>>>
>>>>> -- 
>>>>> Edvinas
>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>