Tema: Re: Tai sakote mesos kombinatai is tikruju ruko desras? :)
Autorius: vytjon
Data: 2013-02-05 22:24:21
   Ir Krepšinis - tik Amerikoje.

On 2/5/2013 3:14 PM, Linas Petkevičius wrote:
> O dabar ateis kavos "ekspertai" ir tau paaiskins, kad kavos ten irgi nera.
>
> "Masala"  wrote in message news:ker0h3$lue$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Tai vat del to, kad Zalgirio arenoj alaus nera, kartais isgeriu kavos pries
> ziurint rungtynes :)  Bet kiek ju ten susirenka to kalnapilio birzgalo
> gereju, eiles net...
> O alu pradejau virti pats, tai galutinai supratau kas yra alus, o kas -
> alaus limonadas...
>
>
> "MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message
> news:kd88v4$fev$3@trimpas.omnitel.net...
>> Bleee.. SUA dar pofik, vat Kalnapili tai is viso uzdraust reiktu, bent
>> jau Zalgirio arenoj.... nes ten alumi net nekvepia....
>>
>> 2012-12-06 16:02, Jr. rašė:
>>> Laukiu nesulaukiu, kada SUA savo produkcija ims vadinti alaus skonio
>>> gerimu
>>>
>>> On 2012.12.05 11:01, homo erectus wrote:
>>>
>>>> Čia viskas apie daiktų vadinimą savais vardais. Melagystė yra vadinti
>>>> dešrą šalto rūkymo (ir dar klasikinio recepto), jei ji buvo rūkyta
>>>> įmaišant dūmo skonio miltelių.
>>>>
>>>> Čia kaip vienu metu grietine, sviestu, sūriu buvo vadinama bile kas,
>>>> paskui jau buvo pareikalauta, kad grietinė, sviestas bei sūris būtų
>>>> grietine, sviestų bei sūriu ir atsirado tepieji mišiniai, sūrio
>>>> gaminiai
>>>> ir t.t.