Tema: Re: Tai sakote mesos kombinatai is tikruju ruko desras? :)
Autorius: Gintas
Data: 2012-12-05 11:49:09
Anu laiku bobute smarkiai nustebtu, jeigu saltai rukyta desra privalu butu suvartoti per 48 val :) Tad skirtumas tarp naturaliai anu laiku rukytos ir siu laiku desros yra. 

"ArunasM" <aaa@aaa.com> wrote in message news:k9klms$mc3$1@trimpas.omnitel.net...
> tai vat ir klausimas, ko cia maikes draskytis del to naturalaus parukinimo? 
> :)
> 
> 
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:k9kj1f$i7v$1@trimpas.omnitel.net...
>> nėkiek nesveika, nes dūmas iš esmės yra šiuolaikinio konservanto analogas. 
>> Mėsos perteklių (tipinis naminių gyvulių skerdimo laikas - šaltasis 
>> sezonas, kai nesušvinksta ir nėra musių) reikia išlaikyt iki laiko, kai ji 
>> labiausiai reikalinga - darbymetis. Vieni regionai mėsą sūdė, kiti 
>> džiovino, treti rūkė.
>>
>> "ArunasM" <aaa@aaa.com> wrote in message 
>> news:k9khel$ftv$1@trimpas.omnitel.net...
>>>o gal kas nors normaliai galetu pakomentuot ant kiek "SVEIKA" naturaliai
>>> rukyta mesa?
>>>
>>>
>>> "homo erectus" <homo.erectus@earth.com> wrote in message
>>> news:k9kbup$7ak$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Pamenu, kad cia kazkas, atseit susipazines su mesos apdirbimo pramone,
>>>> teige, kad mesa is tikruju rukoma.
>>>>
>>>> Idomu, kaip jis pakomentuotu prikabinta nuotrauka :)
>>>>
>>>
>>> 
> 
>