Tema: Re: Kaip pasidaryt daktariska desra namie ?
Autorius: tranzoo
Data: 2012-03-30 13:22:01
danke!

"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
news:jl3vc4$rka$1@trimpas.omnitel.net...
> tipo, tiuringijos 'imbiss'? Bet ten nelabai šlapiankė, ten jau labiau 
> dešrelė. Mano skoniui, tai vienintelė vokiška dešra, kuri yra valgoma ir 
> kažką su mėsa bendra turi :) Na, jei pavyksta teisingų nusipirkti:
>
> http://www.chefkoch.de/rezepte/1320701236887531/Rindswurst-ohne-Kutter.html
> čia rūkyta, bet galima ir virti arba grilinti, kaip jos paprastai ir 
> patiekiamos. Tai vadinasi Bockwurst
>
> arba čia http://www.chefkoch.de/rezepte/1444691249395635/Chilikoscher.html
>
> o daktariška ir plona, sakyčiau, reiktų ieškoti "Wienerle" 
> http://www.myhouse24.de/wiener-w-rstchen-selber-machen.html
> , jeigu stora - fleischwurst 
> http://www.chefkoch.de/forum/2,70,588809/Leckere-Fleischwurst-selbst-gemacht.html
>
>
> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:jl3s09$n6g$1@trimpas.omnitel.net...
>> taip linkus - issiversiu kaipnors.
>>
>> issirinksiu jau kazka. labaiusiai domina plonos 'sasyskos', nu kur 
>> vokietijoj tokius 'hotdogus' daro - nedidele bandele ir ilga desrele ...
>
>