danke! "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:jl3vc4$rka$1@trimpas.omnitel.net... > tipo, tiuringijos 'imbiss'? Bet ten nelabai šlapiankė, ten jau labiau > dešrelė. Mano skoniui, tai vienintelė vokiška dešra, kuri yra valgoma ir > kažką su mėsa bendra turi :) Na, jei pavyksta teisingų nusipirkti: > > http://www.chefkoch.de/rezepte/1320701236887531/Rindswurst-ohne-Kutter.html > čia rūkyta, bet galima ir virti arba grilinti, kaip jos paprastai ir > patiekiamos. Tai vadinasi Bockwurst > > arba čia http://www.chefkoch.de/rezepte/1444691249395635/Chilikoscher.html > > o daktariška ir plona, sakyčiau, reiktų ieškoti "Wienerle" > http://www.myhouse24.de/wiener-w-rstchen-selber-machen.html > , jeigu stora - fleischwurst > http://www.chefkoch.de/forum/2,70,588809/Leckere-Fleischwurst-selbst-gemacht.html > > > "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message > news:jl3s09$n6g$1@trimpas.omnitel.net... >> taip linkus - issiversiu kaipnors. >> >> issirinksiu jau kazka. labaiusiai domina plonos 'sasyskos', nu kur >> vokietijoj tokius 'hotdogus' daro - nedidele bandele ir ilga desrele ... > >