Tik i maistine plevele isukti nepavyko, labai plona. As sukau i folija ir tada dar i plevele. Pavirsius gaunasi nelygus ir reikia pasiknisti, nes folija taip pat pysta, bet imanoma. Gal i koki kepimo maisa butu geriau. "unce" <info@delfi.lt> wrote in message news:jl16dn$127$1@trimpas.omnitel.net... > Skamba skaniai, bet neteko dar maiseliu virti... plevele tai cia ta plona > lipni, skirta ipakuoti, ar storesne kepimui? > > "Andrius KI" <zaliaslapas@one.lt> wrote in message > news:jl1391$s5l$1@trimpas.omnitel.net... >> Dariau ne daktariska, o vistienos pagal si recepta: >> http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/salti-uzkandziai/vistienos-desra-salchichon-de-pollo.html >> >> Gavosi neblogai, nors man truko truputi skonio (bet cia gal del to, kad >> priprate prie visokiu priedu?) >> >> Andrius K >> "MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message >> news:jl0upk$lut$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kilo ideja pabandyt pasigamint namie ir palygint skoni su popierine... >>> gal kas turit recepta ? >>> >>> MaRiUs >> >> > >