tipo, tiuringijos 'imbiss'? Bet ten nelabai šlapiankė, ten jau labiau dešrelė. Mano skoniui, tai vienintelė vokiška dešra, kuri yra valgoma ir kažką su mėsa bendra turi :) Na, jei pavyksta teisingų nusipirkti: http://www.chefkoch.de/rezepte/1320701236887531/Rindswurst-ohne-Kutter.html čia rūkyta, bet galima ir virti arba grilinti, kaip jos paprastai ir patiekiamos. Tai vadinasi Bockwurst arba čia http://www.chefkoch.de/rezepte/1444691249395635/Chilikoscher.html o daktariška ir plona, sakyčiau, reiktų ieškoti "Wienerle" http://www.myhouse24.de/wiener-w-rstchen-selber-machen.html , jeigu stora - fleischwurst http://www.chefkoch.de/forum/2,70,588809/Leckere-Fleischwurst-selbst-gemacht.html "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:jl3s09$n6g$1@trimpas.omnitel.net... > taip linkus - issiversiu kaipnors. > > issirinksiu jau kazka. labaiusiai domina plonos 'sasyskos', nu kur vokietijoj tokius 'hotdogus' daro - nedidele bandele ir ilga > desrele ...