Tema: Re: Q: maistas skrandininkams
Autorius: ALORA
Data: 2011-11-21 15:24:51
man panašiai buvo :) Nors vienas gastrologas pasakė, kad vengti reikia 4 produktų: sviesto, gazuotų gėrimų (ypač šampano), svogūnų 
ir tirpių kavų/arbatų ir ko. Tai šitų ir nevalgau, bet ir labai nemėgstu. O šiaip -viską, tik ne per daug ir ne pastoviai vieną 
produktą

"Glebas" <uramun@gmail.com> wrote in message news:jadbt2$b5d$1@trimpas.omnitel.net...
> Nuo vaikystės bėdos su gastritais.
> Jokio kepto, jokio sūraus, jokio blyn skanaus. Valgyti nieko negalima, nuotaika figova, sveikatos nėr.
> Prieš 8 metus - dvylikapirštės perforacija, 3 savaitės ligoninėje.
> Po operacijos gydytojas atskaitė moralą ką galima valgyti. Pagal jį - beveik nieko, didžiausias priešas - dešrelės. Kelti ne 
> daugiau kaip 5 kg.
> Pačią pirmą dieną, kai ligoninėje po operacijos gavau valgyti - ligoninės valgykloje gavau dešrelių...
>
> Žodžiu užkniso.
> Pradėjau valgyti viską, nuo ko nebloga. Po truputį maisto, nuo kurio yra bloga, sumažėjo iki visiško minimumo. Stengiuos 
> nepersivalgyti ir tiek. Blynus, kotletus ir kitus keptus skanius daiktus taip pat valgau. Brangiąją, sveriančią tikrai daugiau nei 
> 5kg, pakeliu.
> Nežinau ar stebuklingai apsveikau, ar tuojau visai užsilenksiu, bet faktas, kad kai sėdėdavau krapštydamas nesūdytą košytę ir 
> žiūrėdamas kaip kiti valgo karbonadą nervai iš alkio imdavo tiek, kad pilvą pradėdavo skaudėti labiau negu skaudėtų nuo karbonado 
> suvalgymo.