Tema: Re: Q: maistas skrandininkams
Autorius: Glebas
Data: 2011-11-21 13:15:46
Nuo vaikystės bėdos su gastritais.
Jokio kepto, jokio sūraus, jokio blyn skanaus. Valgyti nieko negalima, 
nuotaika figova, sveikatos nėr.
Prieš 8 metus - dvylikapirštės perforacija, 3 savaitės ligoninėje.
Po operacijos gydytojas atskaitė moralą ką galima valgyti. Pagal jį - beveik 
nieko, didžiausias priešas - dešrelės. Kelti ne daugiau kaip 5 kg.
Pačią pirmą dieną, kai ligoninėje po operacijos gavau valgyti - ligoninės 
valgykloje gavau dešrelių...

Žodžiu užkniso.
Pradėjau valgyti viską, nuo ko nebloga. Po truputį maisto, nuo kurio yra 
bloga, sumažėjo iki visiško minimumo. Stengiuos nepersivalgyti ir tiek. 
Blynus, kotletus ir kitus keptus skanius daiktus taip pat valgau. Brangiąją, 
sveriančią tikrai daugiau nei 5kg, pakeliu.
Nežinau ar stebuklingai apsveikau, ar tuojau visai užsilenksiu, bet faktas, 
kad kai sėdėdavau krapštydamas nesūdytą košytę ir žiūrėdamas kaip kiti valgo 
karbonadą nervai iš alkio imdavo tiek, kad pilvą pradėdavo skaudėti labiau 
negu skaudėtų nuo karbonado suvalgymo.

"Alijosius" <alijosius@alijosius.alijosius> wrote in message 
news:jabi48$6e1$1@trimpas.omnitel.net...
> Sakau, gal newsus beskaitanciu tarpe yra skrandininku, katrie ne bet ka 
> valgyt gali.
> Visos grudines koshes atsibodo, noretu paivairint kuo nors jau.
> Ka patartumet is patirties? Kuo maitinates?
>