Tema: Re: Skubiai reikia
Autorius: A&G
Data: 2009-03-13 20:37:57
kai zrazai apkepa i ta pacia keptuve dedu smulkintu svogunu, morku, kartais 
saliero, lauro lapu, uzpilu vandeniu, uzdengiu ir troskinu, i pabaiga ipilu 
ismaisytu su vandeniu arba grietinele miltu, dar karta viskas suburbuliuoja 
ir jungiu ugni, jokio sultinio nenaudoju

"maza" <maza@aaa.lt> wrote in message 
news:gpe8v3$dgi$1@trimpas.omnitel.net...
> sitas skanus variantas ir paprastutis, o troskini su tik buljone ar ar su 
> darzovelemis??
>
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:gpe8sd$ddi$1@trimpas.omnitel.net...
>> as tai tiesiog miltais sutirstinu ta skysti kuriame troskinasi, kartais 
>> grietineles pilu
>> "maza" <maza@aaa.lt> wrote in message 
>> news:gpe8j3$d2c$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>> labai senai pas Jumis lankiausi. o dabar prireike Jusu patarimo.
>>> Pra6au info kaip troskinate zrazus ir koki padaziuka jiems gaminate???
>>>
>>> Maza
>>>
>>
>>
>
>