Tema: Re: Parovėm rūgštynių iš pardos :)
Autorius: A&G
Data: 2010-12-02 15:56:47
pavasari-vasara dar salta sriuba skani buna, gamyba nuline, tik sumest rugstielius i verdanti vandeni, atvesint, tada pripjaustyt agurku, krapu, virtu kiausu, uzbalint grietine ir srebt kol akys ant kaktos issoks is malonumo, va tep vat :) o gal ir ziema mozniet prie karstu bulbu

"ALORA" <manes@nete.daug> wrote in message news:id842a$na3$1@trimpas.omnitel.net...
> tai maždaug toks procesas ir pas mane:) vietoj saliero tik imsiu petražolės 
> šaknį ir pakepintus duonos skrebučius irgi naudosiu ir neblenderiuosiu.
> maniau, gal kokios kitokios sudėties dar būna...
> 
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:id808b$hb2$1@trimpas.omnitel.net...
>> kaip cia sudetingai viskas, pakepciau puode su sviestu svoguna, morka, 
>> saliera, deciau kelias supjaustytas bulves, uzpilciau vandeniu ir virciau 
>> kol bulbos suminkstes, tada rugstynes trumpam, kol uzvirs. Valgyt su 
>> grietine ir virtais kiausiniais. Arba viska galima sublenderiuot ir gausis 
>> trinta sriuba, Nu dar skanu su sonkauliais (rukytais ar svieziais) isvirt 
>> mesiska sriuba.
>>
>> "ALORA" <manes@nete.daug> wrote in message 
>> news:id7tkj$d6j$1@trimpas.omnitel.net...
>>> stipriai sūrios, mažai rūgščios. Gal kas kokią įdomią sriubą žinot? Kol 
>>> kas
>>> linkstame į šitą:
>>> http://www.geri-receptai.lt/receptas/rugstyniu-sriuba-3.html
>>> Bet leisimės perkalbami ;)
>>>
>>>
>>>