Tema: Re: Parovėm rūgštynių iš pardos :)
Autorius: ALORA
Data: 2010-12-02 14:39:38
tai maždaug toks procesas ir pas mane:) vietoj saliero tik imsiu petražolės 
šaknį ir pakepintus duonos skrebučius irgi naudosiu ir neblenderiuosiu.
maniau, gal kokios kitokios sudėties dar būna...


"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
news:id808b$hb2$1@trimpas.omnitel.net...
> kaip cia sudetingai viskas, pakepciau puode su sviestu svoguna, morka, 
> saliera, deciau kelias supjaustytas bulves, uzpilciau vandeniu ir virciau 
> kol bulbos suminkstes, tada rugstynes trumpam, kol uzvirs. Valgyt su 
> grietine ir virtais kiausiniais. Arba viska galima sublenderiuot ir gausis 
> trinta sriuba, Nu dar skanu su sonkauliais (rukytais ar svieziais) isvirt 
> mesiska sriuba.
>
> "ALORA" <manes@nete.daug> wrote in message 
> news:id7tkj$d6j$1@trimpas.omnitel.net...
>> stipriai sūrios, mažai rūgščios. Gal kas kokią įdomią sriubą žinot? Kol 
>> kas
>> linkstame į šitą:
>> http://www.geri-receptai.lt/receptas/rugstyniu-sriuba-3.html
>> Bet leisimės perkalbami ;)
>>
>>
>>