Tema: Re: Astriai pikantiskos Cukinijos su kariu
Autorius: Justas
Data: 2010-11-09 22:24:45
Tai butent kad su baklazanais, o cia cukinijos, del to ir klausiu.

2010.11.09 21:34, trickyvic rašė:
> Laikoma druskoje tam kad ishtrauktu nepageidaujama dregme o su tuo ir
> kartuma, nezinau ar tai tinka cukinijai bet su baklazanais elgiamasi
> butent taip
>
> Justas wrote:
>> As isvis prasmes to laikymo druskoje nematau. Gal kas paaiskintu?
>>
>> 2010.11.09 19:57, Vai rašė:
>>> Su druska biski neaisku uzpilame pilnai druska po to nuplauname po to
>>> vel
>>> dedam druska biski ne per mazai palaikyt ir vel deti bendrai parasyta
>>> tik 2
>>> saukstai?!
>>>
>>>
>>> "PliuShiniS"<giedrasas@xxx.lt> wrote in message
>>> news:ibbb9e$osm$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> ASTRIAI PIKANTISKOS CUKINIJOS SU KARIU
>>>>
>>>> REIKALINGI PRODUKTAI
>>>> 2 kg nuluptu ir dideliais kubeliais supjaustytu cukiniju
>>>> 2 valgomieji saukstai druskos
>>>> 12 arbatiniu sauksteliu cukraus
>>>> Visa galva cesnako
>>>> 150 ml acto
>>>> 150 ml aliejaus
>>>> 15 g kario
>>>> 10 g astriu maltu cili pipiru
>>>>
>>>> PARUOSIMO BUDAS
>>>> Cukinijas nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais
>>>> Uzpilame pilnai druska ir palaikome keturias valandas
>>>> Po keturiu valandu cukinijas sietelyje nuplauname vandeniu
>>>> Dedame i puoda ir kaitiname
>>>> Kaitinant dedameme supjaustytus cesnakus, cukru, druska, pilame
>>>> alieju ir
>>>> acta, beriame kari ir cili pipirus
>>>> Uzvirus paverdame 3-5 min ir supilame i stiklainius bei uzsukame
>>>> dangteliais.
>>>>
>>>> Bon appetit
>>>>
>>>>
>>>
>>>