Tema: Re: gal galit pasidalint vienu kitu saslyku marinatu
Autorius: Azba
Data: 2010-06-19 15:19:42
prie citrinos dar pridesiu, kad viska sutarkuoju su bulviu tarkavimo masina, 
ir cibulius, ir citrinas, viska. tada truputeli acto ir raugiu mesa is 
vakaro. dar galima siek tiek pamidoru prideti, mesa buna graziai rausva ir 
rugstele buna.
sasla kepu ne is kart, kai tik ugnis uzgesta, tada dar per karsta. dar 
lukternu keliolika minuciu-tada nebereikia intensyviai sukiot ir nedega 
virsus.
o naujausiausias girdetas dalykas, bet dar neisbandytas, tai kepant saslus 
ant zariju uzmesti prieskoniu-kalendros, raudonelio, pipiru. bet nebandytas 
sitas variantas.

"hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message 
news:hvbb04$5si$1@trimpas.omnitel.net...
> cia dar butu galima pridet alyvuogiu aliejaus 2-300 ml ir pjaustytos
> citrinos, po ko viska paminkyt 10-15 minuciu
>
> druskos galima ir nedet, tada valgytojai sakys 'gal druskos truputi 
> truksta'
> :)
>
> -- 
> eM
>
>
>
> | Marinuojame is akies, receptas mazdaug toks:
> | kilas sprandines
> | puse kilo svogunu
> | ciobreliu, raudoneliu, kalendros,
> | (jei saslyko nevalgys tevai ar vaikai, idedu pipiru, cili)
> | Druska saslykus itrinti pries kepima.
> |
> | kadangi marinatas tik zoleles, patartina marinuoti ne daugiau 24 val.
>