Tema: "italiska" duona ant greicio
Autorius: Povilas
Data: 2010-06-09 21:26:24
Praeitais metais per Labas Rytas TV rode kaip kazkoks kulinaras gamino 
italiska duona. Negamino jis jokio raugo, o tiesiog i miltus supyle jogurta 
(gal kefyra), alieju, prieskoniai + aluvuoges, dziovinti pomidorai ir etc. 
Ant greituju ta tesla padare, ant greituju iskepe ir visi studijoje 
seiliojosi ja ragaudami ir stebejsi,kad taip greit pasidaro tokia skani 
duona.
Gal kas matete ta laida ir isidemejote proceso eiga ir pasidalintumete savo 
ziniomis?

P.S. Siaip tai per pora menesiu kassavaitinio eksperimentavimo su raugu ir 
duonos kepimo orkaiteje, turiu pasigirti,kad rezultatas patapo visai 
priimtinas, o zmonos bendradarbes jau siulo man mesti savo kuklu bizniuka ir 
pradeti kepti duona:)