Tema: Re: kepeneles
Autorius: servisas
Data: 2009-02-20 09:55:16
O manoji kepenis visada piene paleiko, tipo kazkas (kartumas?) is ju iseina. 
O gal kaip tik vitaminai iseina, gal visai nereik taip daryt?

"AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
news:gnjt4e$45q$1@trimpas.omnitel.net...
> Nezinau ar triusio kepeneles panasios i vistos, bet vistienos kepeneles as 
> gaminu dar truputi kitaip, nei visi rase.
> Ant sviestuko pakepinti svogunus iki geltonumo, tada truputi pasmulkintas 
> kepeneles suversti, vos apkepti, kad "sutrauktu" ir apskrustu 
> (stengiantis, kad sviestas degt nepradetu, galima dapilti kokio alyvuogiu 
> aliejaus pora saukstu), paskui uzpilti grietinele, iberti siek tiek 
> pipiriuku, druskytes ir kapotu cesnaku (as dar megstu vegetos truputi 
> iberti, bet cia kaip kas megsta). Visa tai patroskinti max. 5-10 min. ir 
> viskas. Net mano sunus (11 metu) taip paruostas valgo , nors siaip 
> kepeneles laiko "nevalgomu maistu" :)
>
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:gnjq8j$ugv$1@trimpas.omnitel.net...
>> as taip gaminu ir vistienos kepeneles ir jautienos, o triusio tikriausiai 
>> galima gauti tik pas augintojus, tai jeigu turguj kas triusiena prekiauja 
>> galima uzklaust del kepeneliu
>> "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message 
>> news:gnjpcq$ssa$1@trimpas.omnitel.net...
>>>O ju buna kur nors pirkti? Aisku, maximoj beviltiska, bet kokiam kauno 
>>>turgely yra sansu aptikt?
>>>
>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
>>> news:gnjooh$rk0$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> apvolioji miltuose ir pakepi trumpai kartu su svogunais 
>>>> aliejuje+sviestas, pora lauro lapu, druska, pipirai ir i pabaiga 
>>>> grietines pora saukstu arba grietineles, su bulviu kose ir raugintu 
>>>> agurku labai skanu :)
>>>>
>>>> "emule" <emule@vvv.lt> wrote in message 
>>>> news:gnivnh$e05$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Sveiki,
>>>>> gal kas patartu, ka skanaus paruosti is triusio kepeneliu?
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>