Tema: Re: kepeneles
Autorius: Rosvita
Data: 2009-02-19 10:49:26
dar sitaip permalus (kepeneles, morkos, svogunai, gali buti su lasinukais) 
ir dapilus sultinio ar sviesto supila i indeli, saldytuvan, kai sustingsta 
valgo kaip pasteta ar uztepu patampa.


"ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message 
news:gnj643$p48$1@trimpas.omnitel.net...
> ir kas tuos žmones auklėjo visada feksėti. kai kiti kalba apie tai, kas 
> jiems skanu...nieks gi neklausė nuomonės, valgoma tai ar ne, klausė, kaip 
> pagaminti. taip sakant, neturi ką pasakyt, palaikyk srėbtuvę:)
>
> aš kepenėles apkepu ir troškinu su morkom ir svogūnais arba permalu ir 
> kepu blynelius. bet čia turbūt labai standartiniai būdai:) Dar kartais 
> virtas permalu ir naudoju kaip įdarą koldūnams arba lietiniams
>
> "emule" <emule@vvv.lt> wrote in message 
> news:gnj5mi$o9e$1@trimpas.omnitel.net...
>> Taip, sutinku, kad zarnokai blogis, bet kepeneles, na bent jau man tai 
>> labai skanu ;)
>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>> news:gnj59f$ngp$1@trimpas.omnitel.net...
>>> feeaaa...kepenelis ir visokie zharnokai yra blogis...:( tegu katinai 
>>> smaginasi..
>>> "emule" <emule@vvv.lt> wrote in message 
>>> news:gnivnh$e05$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>> gal kas patartu, ka skanaus paruosti is triusio kepeneliu?
>>>>
>>>
>>
>>
>