Tema: Grill Brazill
Autorius: Zyza
Data: 2009-02-19 10:36:52
Praejusi sekmadieni teko pabuvoti "Grill Brazill" restorane (prekybos centras "Panorama", Vilnius, 3 aukstas). Ejau visiskai nieko nezinodamas apie ta restorana, gal tik kazka apie kazkoki skandala, kur rase delfyje ar lietrytyje, kurio esme, kad negalima is svetimu leksciu kazkokiom aplinkybem valgyt ;)

Siek tiek apie aplinka - viskas pakankamai marga, groja aktyvi braziliska muzika (kuri, kaip pajutau savo kunu, netgi skatina [persi]valgyti ;). Restoranas ne itin didelis, bet speju apie 80 zmoniu talpina (na toks vidutinis). 

Valgymo sistema ten tokia - 29 Lt ir valgai kiek nori. Gali sedet nors ir visa diena ;) Vienintele isimtis - jei valgai atsainiai, prisikrauni daug daugiau nei galu gale suvalgai, restoranas pasilieka teise apmokestint dvigubai. Aisku galima ir palaidu patiekalu uzsisakyt, bet ne taip idomu kaip tas "all you can eat" variantas. 

Pirma "nemokamo" (na to uz 29 lt plano) maisto dalis susideda is 2 bufetu (tiesa, ne itin dideliu). Pirmame berods radau 4 ar 5 rusiu salotas (tipo salti uzkandziai) ir garnyra prie karstu patiekalu (bulves, ryziai, onion rings [pagaliau gavau LT ju paragaut !!], dar ten kazkas). Kitame bufete velgi ivairus priedai prie karstu patiekalu (padazai, salotos, dar kazkas... nedaug is jo emiau).

Antroji "nemokamo" maisto dalis, ir pati idomiausia, yra grilyje kepti mesgaliai. Esme tokia - vos atsisedus padaveja duoda kiekvienam po toki apvalu padekliuka. Viena puse - zalia, tada tau siulo mesa, kol "uzsipildai", raudona - nori daryt pauze. Kas 5 minutes eina vienas is berods 3 sefu su didziuliu iesmu mesos ir su milzinisku peiliu pagal poreiki atpjauna. O mesos pasirinkimas - nerealus. Kol sedejau, pro mane praejo berods - kalakutiena, vistienos kulseles, vistu sirdeles, sonkauliukai, jautienos nugarine, jautienos sonine, kiaulienos gabalas ir berods dar kazka pamirsau. Viskas sviezia, viskas tiesiai is grilio. Gal vistiena vienintele buvo siek tiek suroka, bet siaip maisto kokybe mane tiesiog suzavejo. Ir valgai tol, kol pilnas ! Zodziu, ir sviezia, ir skanu, ir didele ivairove, ir prisivalgyti ar persivalgyti gali ;) 

Aptarnavimas sakyciau labai geras, matyt naujas restoranas, tai dar sokineja aplink klientus mikliai padavejos, bevaikstantys sefai (kurie siulo mesa) irgi malonus, visa tai sukuria gera atmosfera.


Anyway, kas busit tam prekybos centre (ar Vilniuj ;), nepamirskit aplankyt - rekomenduoju, bent karta butina ! ;)