Tema: Re: penktadienis - zuvies diena
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-02-06 21:19:17
silkę ir virtas morkas arba kitokius priedus, kas tik šaus į galvą, džiuvėsius, kepintus svogūnus, virtus kiaušinius, net ir obuolius sumala mėsmale :)

"TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message news:gmhn25$o9$1@trimpas.omnitel.net...
> ykalbejot - duokit farsmako recepta.
> 
> kazkada darydavo mociute, bet....
> 
> --
> T
> 
> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gmhmbv$vlt$1@trimpas.omnitel.net...
>>o aš iš maximinio lašišų faršo išviriau labai skanią sriubą su frikadelėm...
>> 
>> faršmakas tai kiek valgiau, visada būdavo permaltas į vientisą masę. Taip ir turi būti, jis gi joks ne fOršmakas, o fAršmakas.
>> 
>> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message news:gmhg37$mil$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Gal pasirodysiu mazarasciu,bet tik visai nesenai teko paragaut 
>>> patiekala,kuriuo buvo vaisintas Benderis seneliu namuose - forshmakas.
>>> Turiu pasakyt,kad vis darydavau pagal zydiska recepta 'kapota silke".Bet 
>>> stuburo smegenim jauciau,kad reiketu viska permalt i vientisa mase.Ir 
>>> voila - gavosi gerokai isbaigciau ir bent jau man skaniau!
>>> 
>>>