Tema: Re: Didelis gabalas mesos vs. prieskoniai
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2010-03-17 13:02:13
mumei irgi jokiu bedu su svuogunais nebudavo.
o druskos mes shiaip gauseu nei vidutinei mekstam, bet tai irgi kazkaip 
nepritrugdavom ;)


"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hnq94h$qth$1@trimpas.omnitel.net...
>
>
> "vytjon" <ne@nurodytas.lt> parašė naujienų 
> news:hnolhg$d8j$1@trimpas.omnitel.net...
>> Night wrote:
>>> Keleta kartu dariau brasiruota kiauliena is Giedriaus receptu 
>>> http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html - viskas gavosi puikiai, 
>>> bet va abu kartus lyg ir truko druskos.
>>
>>   Gal česnakų daugiau dėt? Gaminau kelis kartus - druskos netrūko, iš 
>> kitos pusės - nenaudoju aš jos daug. Kur kas didesnė problema - nuolat 
>> sudegantys svogūnai...
>
> As mesaedziams sveciams kelis kart gaminau, tai turiu pasakyt, kad ne 
> vienas nesiskunde, kad butu truke, nors kai pats ragavau padaziuka, tai 
> mano skoniui druskyte prasesi dadedama.
> Kas link svogunu degimo, tai nepastebejau sito reiskinio ir juo labiau, 
> kai jie issitroskina sultyse.Gal sulciu mazai ipylei?