Tema: Re: Didelis gabalas mesos vs. prieskoniai
Autorius: Povilas
Data: 2010-03-17 11:58:41

"vytjon" <ne@nurodytas.lt> parašė naujienų 
news:hnolhg$d8j$1@trimpas.omnitel.net...
> Night wrote:
>> Keleta kartu dariau brasiruota kiauliena is Giedriaus receptu 
>> http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html - viskas gavosi puikiai, bet 
>> va abu kartus lyg ir truko druskos.
>
>   Gal česnakų daugiau dėt? Gaminau kelis kartus - druskos netrūko, iš 
> kitos pusės - nenaudoju aš jos daug. Kur kas didesnė problema - nuolat 
> sudegantys svogūnai...

As mesaedziams sveciams kelis kart gaminau, tai turiu pasakyt, kad ne vienas 
nesiskunde, kad butu truke, nors kai pats ragavau padaziuka, tai mano 
skoniui druskyte prasesi dadedama.
Kas link svogunu degimo, tai nepastebejau sito reiskinio ir juo labiau, kai 
jie issitroskina sultyse.Gal sulciu mazai ipylei?