Tema: Re: Kaip as kepiau kashtonus
Autorius: Indraja
Data: 2010-02-17 14:05:10
Na va, o as Prnacuzijoj kazkada maciau kepinant ant keptuves, ir pati taip 
visada darau, tai kazkaip niekada tokiu dideliu "sprogimu" neapturejau, nors 
stengiuos kaštainių pasikepint per kiekvienas Kaledas :)

"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:hlgidf$8g2$1@trimpas.omnitel.net...
> stiklas sveikas, fejerverkai prasidejo kai istraukiau lauk..:) Virtuve 
> labai fainai atrode
> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
> news:mn.8af07da257347799.0@gmail.com...
>> Orkaitės stiklas sveikas ? Kažkur inete skaičiau istoriją kad įskėlė :) 
>> Aš tai su virtuviniu peiliu praeinu per visus įkertant panašiai 1/3 į 
>> "mėsą" :)
>> M>
>>
>>> nu vat, nusipirkau saldziuju kastonu, galvoju paragausiu..Draugai man 
>>> pasake kad reikia tiesiog sumesti i skarda ir pakepinti 10-15 min. 
>>> orkaiteje. Gavosi skanu, bet tuo paciu ir labai ekstremalu..Kodel? O gi 
>>> todel, kad draugai nepaminejo vienos mazytes smulkmenos, spekite kokios? 
>>> :)
>>
>>
>