Tema: Re: Neblogas majonezas
Autorius: Era
Data: 2010-04-27 12:21:43
IKI irgi yra, uzsimerki i  visus E  ir labai skanus :)))

"Masala" <thereisno@mail.com> wrote in message 
news:hr68n6$g26$1@trimpas.omnitel.net...
>O pabandykit fokiska remoulade, majonezas su zolelemis, stikliniuose 
>sloikieliuose, maximose buna. Man ir mano seimynai skaniausias.
> Sloboda irgi geras, patiko. Lietuviski asmeniskai man neskanu.
>
>
> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
> news:hr65k4$ash$1@trimpas.omnitel.net...
>> virtuvėje beveik nenaudojam majonezo, bet teko ruošti kelis didesnius 
>> baliukus, tai padažų gamybai prie čipsų būtent to slobodos užpirkau; ir 
>> kai vėl prisireikė - nebėra. o lietuviški tai kažkokie marmalai, gaila 
>> pirkti ir išmesti
>>
>> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
>> news:1v8ajdlq15eub.nifsdpnpvdll.dlg@40tude.net...
>>> On Tue, 27 Apr 2010 10:23:18 +0300, -o-o- wrote:
>>>
>>>> tikrai nepastebeta jokio skystimelio, ne viena kart ta balta misraine
>>>> daryta. Gal sugedes buvo?
>>>
>>> Jei mišrainę per vieną dieną suvalgote, tai nepastebėsit. Bet mes 
>>> mišrainės
>>> paprastai iškart nesuvalgome, ji šaldytuve iki kelių dienų pastovi. Tai
>>> antrą trečią dieną Vilniaus majonezas būna skysčio pavidale ant dugno...
>
>