Tema: Re: Neblogas majonezas
Autorius: Masala
Data: 2010-04-27 11:53:58
O pabandykit fokiska remoulade, majonezas su zolelemis, stikliniuose 
sloikieliuose, maximose buna. Man ir mano seimynai skaniausias.
Sloboda irgi geras, patiko. Lietuviski asmeniskai man neskanu.


"pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
news:hr65k4$ash$1@trimpas.omnitel.net...
> virtuvėje beveik nenaudojam majonezo, bet teko ruošti kelis didesnius 
> baliukus, tai padažų gamybai prie čipsų būtent to slobodos užpirkau; ir 
> kai vėl prisireikė - nebėra. o lietuviški tai kažkokie marmalai, gaila 
> pirkti ir išmesti
>
> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
> news:1v8ajdlq15eub.nifsdpnpvdll.dlg@40tude.net...
>> On Tue, 27 Apr 2010 10:23:18 +0300, -o-o- wrote:
>>
>>> tikrai nepastebeta jokio skystimelio, ne viena kart ta balta misraine
>>> daryta. Gal sugedes buvo?
>>
>> Jei mišrainę per vieną dieną suvalgote, tai nepastebėsit. Bet mes 
>> mišrainės
>> paprastai iškart nesuvalgome, ji šaldytuve iki kelių dienų pastovi. Tai
>> antrą trečią dieną Vilniaus majonezas būna skysčio pavidale ant dugno...