Tema: Re: Kinietiski maistai
Autorius: SMart
Data: 2009-11-02 12:10:23
Virinai tuo metu ? Nebereikia. Aš pildavau kiaušą tada kai užgesindavau 
ugnį ir jau pravėsdavo. Gal užputojo nes burbuliavo aktyviai .... ?



> Nesigauna blyn :( ispradziu atrode kad viskas gerai bus (turbut maziau nei 
> puse min) o po to pradejo putot ir visas kiausias is skystimo ispauke i 
> pavirsiu putos pavidalu (taip ir liko)... jokiu ten siulu paciam skystyje... 
> Ka galima daryti kitaip ?
>
>
> .
> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
> news:mn.f3717d9a3b6ebaa5.0@gmail.com...
>> Aš daryčiau tikriausiai prieš, nes jei su su kiaušiniu, tai netištinau 
>> kakmolu visai.
>>
>>> o kiausinis isukamas pries ar po tirstinimo krakmolu ?
>>>
>>>
>>> .
>>> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
>>> news:mn.eade7d9a3684279a.0@gmail.com...
>>>> Plona srovė ir intensyviai šakute suku. Darydavau per peilį, bet skirtumo 
>>>> ner, o pilant dar ir rankų pylimui, peilio laikymui ir maišymui 
>>>> pritrūksta .... :)
>>>>
>>>>
>>>>> 2. Kiausini isplaki ir plona srovele pili i smarkiai maisoma sriuba.
>>>>
>>>>
>>
>>