Tema: Re: Pasaras
Autorius: Pi.
Data: 2011-07-02 00:34:26
zinomam ezere.. dzikas su slieku -kokteilis ant kablio.. perlines su 
pirktiniais pasarais uzsiserimui.. ir jama.. kai nori.. kai nenori.. nieko 
nepagaunu:)))
kazkada, nauja ezere vietiniai patare.. nusipirkt.. kumbikormos(zuvims), 
zirniu, perliniu, mieziniu..visas isvirt.. sumaisyt su kumbikorma.. 
pagardint dzikais, slekais..  pagavom tiek pat kaip ir su pirktiniais 
pasarais..
reziumuojant.. reikia bandyt paciam.. zinot vieta.. tinkama ora.. ir pan..:) 
todel ir zavi zvejyba, kad ne viskas nuo zvejo priklauso.. :))

"Zoro" <zakas@najabakas.lt> wrote in message 
news:iukr22$tlh$1@trimpas.omnitel.net...
> reziumuojant
>
> imu 2 maisus pasaro,ismaisau su vietiniu vandeniu,idedu virtu zirniu vel 
> ismaisau,idedu kukuruzu konserv salziu ismaisau,dziuveseliu slieku dziku ?
>
>
> "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message 
> news:iuk0vc$r91$1@trimpas.omnitel.net...
>> as karsiam ir perlines dar naudoju..
>>
>> "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message 
>> news:iuk0ra$r33$1@trimpas.omnitel.net...
>>>A nu jo, sutinti, ne virejas as, tam reikalui pavaduotoja turiu :)
>>>
>>> "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message 
>>> news:iujug3$nm4$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> cia turbut sutinti-mirkyti gaunas.. troskinima kiek kitaip 
>>>> isivaizdavau..
>>>> ilgai ir ant ugnies..
>>>>
>>>> "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in 
>>>> message
>>>> news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus
>>>>> ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti.
>>>>> Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili 
>>>>> verdanciu
>>>>> vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti.
>>>>> Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu
>>>>> nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai.
>>>>>
>>>>> "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message
>>>>> news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>
>>>>>>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti.
>>>>>>
>>>>>> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau 
>>>>>> kiek
>>>>>> supratau saldyti?
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>
>>
>
>