Tema: Re: Pasaras
Autorius: Pi.
Data: 2011-07-01 11:37:00
as karsiam ir perlines dar naudoju..

"@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message 
news:iuk0ra$r33$1@trimpas.omnitel.net...
>A nu jo, sutinti, ne virejas as, tam reikalui pavaduotoja turiu :)
>
> "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message 
> news:iujug3$nm4$1@trimpas.omnitel.net...
>> cia turbut sutinti-mirkyti gaunas.. troskinima kiek kitaip isivaizdavau..
>> ilgai ir ant ugnies..
>>
>> "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message
>> news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus
>>> ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti.
>>> Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu
>>> vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti.
>>> Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu
>>> nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai.
>>>
>>> "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message
>>> news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti.
>>>>
>>>> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek
>>>> supratau saldyti?
>>>>
>>>>
>>>>
>>