Tema: Re: Pasaras
Autorius: @runAsUser <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt>
Data: 2011-07-01 10:28:08
Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti.
Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti. Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai.

"Duda" <nera@mail.ru> wrote in message news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net...
> 
>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti.
> 
> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek 
> supratau saldyti?
> 
> 
>