Tema: Re: Pasaras
Autorius: Duda
Data: 2011-07-01 10:50:55
dekui :)

"@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message 
news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus 
> ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti.
> Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu 
> vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti. 
> Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu 
> nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai.
>
> "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message 
> news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti.
>>
>> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek
>> supratau saldyti?
>>
>>
>>