Tema: Re: kokia kaitlente rinktis
Autorius: S54
Data: 2013-12-10 14:57:16
tai duchovkej irgi gali pabarstyt pelenais

"Yvl"  wrote in message news:l86v6n$hin$1@trimpas.omnitel.net...

nieks nesako, kad neskanu. bet pelenuose - skaniau :) dumo kvapas ir kt
burtai

"Dainiushas"  wrote in message news:l82tv2$aku$1@trimpas.omnitel.net...

na žinok buves, tai kepu dažnai. perpjauni pusiau, truputį pašlakstai
aliejum, pavolioji kmynuose ir pabarstai truputį druskos. Gaunasi -
pirštus gali nusigraužt :)

On 2013.12.08 22:19, CodeC wrote:
> On 2013.12.08 21:51, Dainiushas wrote:
>> o bandei kada nors gamtoje virt žuvienę ant elektrinės viryklės? :)
>
> p.s. man gamtoj net desra skanu, nors siaip as jos niekad nevalgau :)
> bet maisto ant lauzho unikalumo as neneigiu, nes skirtumas tikrai yra ir
> didelis. neisivaizduoju ka reikia padaryt mesai elektrinej orkaitej, kad
> atrodytu, kvepetu ir ragautusi taip kaip kepta ant zariju. arba pabandyk
> paprasta bulve arba bulve su lasinukais folijoj iskepti kurnors kitur,
> kad butu kaip kaip karstuose pelenuose ar zarijose.
>
>>
>> On 2013.12.08 20:54, Arvis wrote:
>>>
>>> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų
>>> pranešime:l82dp7$1vf$2@trimpas.omnitel.net...
>>>> klausyk, bet tu rimtai tiki, kad orkaitėj gali neiškept duona?
>>>
>>> Kiekvienam savo :)
>>> Man žuvienė, būnant gamtoje, išvirta aprūkusiame katiliuke ant laužo,
>>> skiriasi nuo žuvienės, išvirtos namuose, ant elektro/dujinės ar pan
>>> viryklės. Kitam nei ta, nei ta neskani...
>>>
>>
>