Tema: Re: kokia kaitlente rinktis
Autorius: Dainiushas
Data: 2013-12-07 09:42:11
nejauni. tai ant tų pačių ajerų su tuo pačiu raugu taip pat minkydami iš 
tų pačių miltų kepa. kodėl ta duona turėtų būt kažkokia kardinaliai kitokia?


On 2013.12.06 19:39, Arvis wrote:
>
> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų pranešime:l7qs9j$jde$1@trimpas.omnitel.net...
>> prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj.
>> šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept duoną
>> elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to - vieną
>> kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj orkaitėj
>> taip pat iškepė :),
>
> Tėvai gal labai dar jauni. Kas nors keletą kartų ragavo duonikės, keptos smetoninėj krosny ant ajero ar klevo lapų, nelabai drįsta pasakyti "tas pats" apie duoną, keptą elektrinėse ir pan. orkaitėse/duonkepėse.
> Ar jau čia mano tikėjimas toks...
>