Tema: TVS Pasirinkimas
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2010-04-27 15:06:14
Sveiki,

    Paskutiniu metu siek tiek uzsiparinau del drupal, planuojamas portalelis uzsieniui ir su laiku numatomas didelis kiekis vartotoju, tai ne Blog o toks gaming website su java zaidimais, bandau daryti ant drupal, bet jis labai jau monstras, visumoje as rodau teaser sarasiuka zaidimu su screenshotu, statistika ir siokiais tokiais laukais, kaip autorius, statusas : pvz zaidimas kuriamas ir dar keleta, tai net ir tai kaip neesu pats toks labai didelis TVS profas jau ant drupal sunkoka padaryti.

    O paziurejus per contepmplate print_r($node) is viso pasidaro baisu kiek ten informacijos sukista kai reikia vos keliu lauku, ta prasme baisulinis gramozdas gaunasi drupal tvs kas del serverio resursu, o jei bus daug vartotoju tai speju is viso puslapi uzmus..

    Na planas tokie va zaidimai, dar vartotoju gali but daug, veliau koks forumas tikriausiai, na ir zaidimai tures saveikaut su puslapiu, bus online, tai greiciausia bus visai kita ne TVS duombaze su visa bendravimo sistema su tais zaidimais, nes veliau planuoju daryti juos online..

    Kadangi cia renkasi toki stiprus sios srities zmones, norejau paklaust, koks TVS tokiam taskui jusu manymu geriausia tinka? bandes pats Drupal ir Wordpress, del wordpress man sake kad portalo is jo nepadarysi reiskias nelabai cia man jis, o drupal labai didelis gigantas resursu prasme, tiesa ziurejas siek tiek joomla bet nedaug, ten "pain in ass" kazka pradet daryt :) kokios nuomuones? kiek zinau TVS yra daug daugiau , gal ka patartumet mano atveju ?